سیستم تیکتینگ

ban08

مشاوره، طراحی و نظارت بر اجرای شبکه های کامپیوتری

توسعه فیزیکی و فنی شبکه های کامپیوتری، پیشرفت سریع فناوری و توسعه کاربردهای روی شبکه نیاز به دانش فنی، تجربه و تسلط به آخرین دستاوردها را در طراحی شبکه کامپیوتری بیش از پیش نمایان ساخته است. بعلاوہ ، انتخاب پیمانکار مناسب جهت اجرای شبکه با در نظر گرفتن توان فنی و سابقه آنها و نظارت بر نحوه اجرای پروژه از به هدر رفتن سرمایه و زمان برای پیاده سازی شبکه جلوگیری و اجرای صحیح ان راتضمین می نماید. براین اساس، شرکت باتیس شبکه با توجه به دانش و تجربه خود، خدمات مشاوره، طراحی و نظارت بر اجرای شبکه کامپیوتری را معرفی و ارائه می نماید. این مجموعه خدمات که اغلب بصورت قراردادهای مشاوره و نظارت میباشند، شامل مراحل مختلفی هستند که هر یک به صورت تخصصی و با استفاده از تجارب پروژه های تنظیم و اجرا می گردد.

kh11طراحی و پیاده سازی شبکه های کامپیوتری و ارائه سرورهای تخصصی

با گسترش روز افزون استفاده از سیستمهای کامپیوتری در سازمان ها و موسسات کشور و ضرورت استفاده از شبکه های کامپیوتری شرکت فعالیت خود را براساس دانش و تحقیقات به روز در زمینه شبکههای پیشرفته بنا نهاده است. در این راستا خدمات مشاوره و پیادهسازی با هدف پیادهسازی، توسعه یا بهبود ساختار و زیربنای شبکه کامپیوتری سازمان ها و شرکت ها ارائه میشوند :

  • بررسی و شناخت وضعیت موجود و نیازهای جاری و آتی کاربران در سازمان هدف.
  • طراحی شبکه شامل مشخصات فنی تجهیزات و نقشه ارتباطات و ساختار شبکه.
  • پیاده سازی طرح تایید شده براساس استانداردهای بین المللی و روز دنیا.
  • بررسی و تست کارکرد توسط ابزارهای به روز تست شبکه و ارائه گزارش نهایی .
  • بررسی نیازهای کارفرمایان و ارائه سرورهای تخصص.

آنالیز ساختار

شبکه و کلیه سوئیچ ها توسط نرم افزار تست مورد ارزیابی قرار گرفته و گزارش ساختار شبکه در اختیار مدیریت آن سازمان گذاشته خواهد شد. این گزارش نواقص ساختاری شبکه را آشکار ساخته و بر مبنای آن راهکاری برای رفع مشکلات بدست خواهد داد. همچنین در این بخش ترافیک شبکه که تاثیر گذار روی سرعت ارتباط کامپیوترها میباشد سنجیده خواهد شد و در صورت وجود مشکل راهکار مناسب برای رفع مشکل ارائه خواهد شد.

kh12تست پریز

با توجه به اهمیت نصب صحیح پریزها و رعایت استانداردهای لازم، کارشناسان شرکت با مراجعه به محل اقدام به تست آماری پریزهای شبکه توسط فلوک می نماید. گزارش در دستگاه ذخیره شده و پس از پرینت به طور مکتوب در اختیار مدیریت آن سازمان قرار خواهد گرفت. این گزارشات کلیه توضیحات و مشکلات ارتباطی هر پریز تارک اصلی سازمان را مشخص کرده و مستندات قابل تحلیل در اختیار کارشناسان آن مجموعه قرار خواهد داد.

طراحی و پیاده سازی شبکه های فیبر نوری (Fiber Optic)

 امروزه با توجه به اهمیت سرع در انتقال دادهها در واحد ثانیه در شبکههای پیشرفته که دارای ترافیک عظیم دادهها و اطلاعات هستند از تکنولوژی فیبر نوری که انتقال دادهها را برابر با سرعت نور و توسط کابلهای نوری مرتبط میسر میسازد و تاخیر در مبادله اطلاعات در شبکه های سیمی که با جریان الکترونها انجام می گیرد را به حداقل ممکن می رساند استفاده میگردد. لذا شرکت باتیس شبکه افزا در این راستا و با مشارکت در نصب و طراحی شبکههای LAN و CAN تحت پوشش فیبر نوری کمک شایانی به پیشرفت فناوری اطلاعات نموده و پروژههای عظیمی را در این زمینه به انجام رسانیده تا سهم بسزایی در پیشرفت این تکنولوژی در کشور ایفا نماید

زمان بندی پروژه های  (Passive)

شرکت باتیس شبکه افزا در انجام پروژههای عظیم اجرایی شبکه جهت اجرای هر چه مطلوب تر از نیروهای متخصص در این زمینه بهره برده و انجام پروژه را به سیکل های معین زمانی تقسیم می نماید تا مدیریت پروژه به نحو احسن انجام گیرد.

  • بازدید از محل پروژه و تهیه نقشه های اولیه
  • زمان بندی خرید تجهیزات اعم از Active & Passive طبق برآوردهای انجام شده
  • زمان بندی انجام مبتنی بر استانداردهای موجود و نظارت دقیق بر پروژه
  • تهیه نقشه های نهایی و ارائه ی تمام پارامترهای لازم به کارفرما

دیتا سنترData Center

تا قبل از دهه ۹۰ استفاده از اینترنت برای مردم عادی به سادگی امکانپذیر نبود، چرا که استفاده از امکانات اینترنت نیاز به دانش خاصی داشت.محیط خط فرمانی (Command Line) و ساختار غیر گرافیکی اینترنت سبب شده بود که کاربران عادی علاقه چندانی به استفاده از اینترنت نداشته باشند. در اوایل دهه ۹۰، پس از به وجود آمدن مفهوم وب در اینترنت (سال ۱۹۹۳) و پروتکل HTTP  که به سادگی امکان به اشتراک گذاشتن مستندات در اینترنت را در اختیار  کاربران قرار می داد، روز به روز بر تعداد کاربران اینترنت افزوده شد. از سوی دیگر با اضافه شدن کاربران اینترنت، حجم مستندات نیز روز به روز افزایش یافت. مسلما خطوط سابق اینترنتی و سرورهای موجود، توانایی جوابگویی به خیل عظیم کاربران را نداشتند.

همچنین با زیاد شدن کاربران و بالا رفتن حجم مستندات، و نیز سادگی انتشار اطلاعات در اینترنت، مفاهیم تجاری نیز وارد عرصه اینترنت شدند. شرکتهای تجاری نیاز به سرورهایی داشتند که این امکان را به آنها بدهد که به سادگی و با سرعت بتوانند اطلاعات خود را در اختیار مشتریان و کاربران خود قرار دهند. بالطبع این امکان وجود نداشت که هر شرکت یا سازمانی که قصد راه اندازی سایتهای اینترنتی را دارد، خود راساً اقدام به راه اندازی سرور خود کند، چرا که با وجود کاربران زیاد این سایتها و حجم بالای ترافیک، نیاز به اتصال هایی با سرعتهای بسیار بالا وجود داشت که مسلما حتی در صورتی که این امکان از لحاظ عملی وجود داشته باشد، هزینه بالایی را می طلبید.

راه حلی که برای این مشکل به نظر رسید، راه اندازی مراکز خاصی تحت عنوان Data Center یا مراکز دادهای بود Data Center ها با در اختیار داشتن اتصالات پرسرعت ای به اینترنت، و همچنین در اختیار داشتن سرورهای قوی و متعدد، امکان راه اندازی سرورهای وب را برای عموم مردم ممکن ساختند.

شرکتهای تجاری و مردم می توانستند با اجاره کردن فضای محدودی در این سرورها، سایتهای وب خود را معرض دید عموم قرار دهند. برخی شرکتهای بزرگ نیز با توجه به نیاز خود، اقدام به اجاره کردن یک سرور در مرکز دادهای می کردند و ان را از راه دور با ابزارهای خاص کنترل می کردند.
اکنون با توجه به رشد سریع اینترنت، روز به روز به تعداد Data Center ها اضافه می شود به طوری که در حال حاضر در اکثر کشورهای پیشرفته این مراکز وجود دارند. تمرکز این مراکز بخصوص در کشور امریکا بسیار زیاد است.

دلیل آن ارزان بودن نرخ اتصال به اینترنت و همچنین در دسترس بودن سرعتهای بالا می باشد.

  • تهران، جردن  بلوارآرش غربی  پلاک 1 واحد 21
  • 021-26290165
  • 021-22054869
  • info@batisnet.com